Volledig scherm
© EPA

Stern: Trump wil plaatsmaken voor Clinton

Donald Trump heeft nooit serieus president van de Verenigde Staten willen worden. Hij mengde zich alleen in de verkiezingen in de hoop een beter contract te krijgen bij NBC voor zijn show The Apprentice. Dat beweert althans zijn goede vriend Howard Stern tegen CNN.

,,Ik denk dat het meer als een grap begonnen is om er wat meer geld uit te slepen bij NBC. Ik denk dat echt", aldus Stern. ,,Dat is ook de reden waarom Donald nu pleit voor een onderzoek naar verkiezingsfraude. Hij is kwaad dat hij heeft gewonnen. Hij wil nog steeds dat Hillary Clinton wint. Hij is zo ongelooflijk boos, hij hoopt nu dat er iets van stemfraude kan worden gevonden zodat hij de boel over kan geven aan Hillary."

De nieuwe Trump als president heeft Stern ook bijzonder verrast, zegt de bekende Amerikaanse radio- en televisiemaker. ,,Persoonlijk kan ik het altijd goed met hem vinden. Ik was geschokt toen hij besloot mee te doen aan de verkiezingen en eigenlijk nog geschokter toen mensen dat echt serieus namen. Het verbaast me want hij was altijd voor Hillary. En ik herinner me hem sowieso als pro-abortus."

Stern denkt niet dat Trump zijn termijn zal volmaken. Hij zal er uiteindelijk mentaal aan onderdoor gaan, verwacht hij. ,,Hij wil aardig worden gevonden, hij wil bemind worden. Hij wil dat mensen voor hem juichen", aldus Stern. Dat geldt volgens hem ook voor Hollywood en de pers. ,,Al die haat richting hem is niet goed voor hem."

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.