Volledig scherm
© Instagram

Stiefdochter Ben Saunders wil The Voice Kids winnen

Nikia Engels-Saunders, de 10-jarige stiefdochter van Ben Saunders, wil haar vader achterna. De tiener waagt zich morgen in The Voice Kids aan de blind auditions, in de hoop dat ze de talentenjacht voor kinderen zal winnen. Ben won in 2010 de eerste editie van The Voice of Holland.

Nikia oefent elke dag met haar stiefvader en is er daardoor bijna zeker van dat coach Ali B, Ilse DeLange, Marco Borsato of nieuwkomer Douwe Bob morgen voor haar kiest. Ze gaat het proberen met Who's Loving You van The Jackson 5. Ook krijgt ze tips van Ben, die vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met haar moeder Janita. De getatoeëerde Hoornaar heeft al een tijdje geen muziek gemaakt, maar heeft plannen zijn carrière nieuw leven in te blazen.

,,Hij gaf de tip om mezelf te zijn'', aldus Nikia vanavond in RTL Boulevard. Ben: ,,Ik leer haar alles wat ik weet, dan moet het wel goedkomen.'' Nikia's droom? ,,Ik wil beroemd worden in Amerika en daar in een villa wonen.''

Ben en Janita kregen vorig jaar mei een zoontje, Benji Ray. Hij zal als supporter morgenavond ook in The Voice te zien zijn. 

Ik doe mee aan the voice Kids! Volgende week mag ik blind audition doen. Jeeeeeej ✌🎤#voicekidsnl #jeej

Een foto die is geplaatst door null (@gipsykia) op

Met papa zingen dat vind ik zo leuk. #bensaunders #gipsy #adele #brunomars #alliask

Een foto die is geplaatst door null (@gipsykia) op

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.