Volledig scherm
De nieuwe wolkenkrabber ‘220 Central Park South’ in aanbouw. © AP

Sting koopt penthouse van 65,8 miljoen dollar

De Britse zanger Sting (67) heeft een penthouse in New York gekocht voor 65,8 miljoen dollar (ongeveer 59 miljoen euro). Het was de duurste vastgoedverkoop in de metropool in juli, zo meldde de New York Times gisteren.

Het drie verdiepingen tellende appartement bevindt zich in een achttien verdiepingen tellend complex aan de zuidrand van Central Park. Het heeft een panoramisch uitzicht over het park, drie slaapkamers en vijf badkamers. Vorig jaar nog had Sting, die voor de tweede keer getrouwd is en zes kinderen heeft, een appartement om de hoek van zijn nieuwe woning verkocht voor 50 miljoen dollar.

Sting zou vorige maand optreden op het Limburgse Bospop maar zegde op het laatste moment af op doktersadvies. Dit vanwege een hardnekkig virus.

Volledig scherm
Sting, wiens echte naam Gordon Matthew Thomas Sumner luidt, raakte bij het grote publiek bekend met de band The Police maar ging medio jaren tachtig solo verder. © EPA
 1. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.
 2. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 3. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
  video

  Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

  Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.