Volledig scherm
Bella Hadid. © WireImage

Straatverbod voor stalker half-Nederlandse Bella Hadid

Een man die topmodel Bella Hadid lastigvalt, moet voorlopig uit haar buurt blijven. Hij heeft een straatverbod opgelegd gekregen, meldt TMZ.

De 37-jarige man, Brian Perez, werd vorige week opgepakt in New York. Hij viel de half-Nederlandse Hadid en haar familie al sinds december lastig met berichtjes via sociale media. Daar zaten ook verschillende bedreigende berichten tussen. Bella waarschuwde de politie toen ze zag dat de man uiteindelijk een foto van haar appartementencomplex had gepost.

Volgens de Amerikaanse politie ontving Hadid meerdere Instagram-berichten van een account geregistreerd door Perez. Ze ontving ook een Instagram-video van Perez bij haar flatgebouw.

  1. Waylon in DWDD: slim opwarmertje Songfestival of ordinaire reclamestunt?
    PREMIUM

    Waylon in DWDD: slim opwarmertje Songfestival of ordinaire reclamestunt?

    Het blijft merkwaardig: Waylon speelt vanaf vanavond een week lang potentiële Songfestivalnummers in De Wereld Draait Door (DWDD), maar de keuze voor hét nummer is allang gemaakt. Wat is het doel van een dagelijks optreden (tot en met donderdag) in het kader van het aanstaande liedjesspektakel in Lissabon, als de mening van het publiek toch geen enkele rol speelt? Is hier sprake van ordinaire Waylon-promotie en mag dat wel bij de publieke omroep?