Volledig scherm
© Instagram Naomi van As

Stralende Naomi van As showt babybuikje

Voormalig tophockeyster Naomi van As (34) heeft voor het eerst, sinds ze in april aankondigde dat ze in verwachting is, haar babybuik laten zien. De vriendin van schaatser Sven Kramer krijgt veel complimenten op haar zwangerschapslook.

Naomi vermaakte zich de afgelopen dagen in een chique hotel in het centrum van Breda met haar beste vriendin en voormalig hockeymaatje Ellen Hoog en hockeyster Kim Lammers. ,,Het was er goed toeven'', concludeert de brunette over Breda, waar ze een hockeykamp voor kinderen organiseerde.

Op het bijbehorende kiekje wandelt Naomi, gekleed in een wijde blauwe jurk, Hotel Nassau uit. Haar buik is niet te missen. ,,Mooi buikkie!'', concluderen haar fans enthousiast.

Naomi en Sven (32) zijn sinds 2007 samen. Op 29 april schreeuwde het sportieve stel via Instagram van de daken dat er een baby aankomt. Het is niet bekend wanneer de Haagse, die na de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 afscheid nam van Oranje, is uitgerekend. 

Vorige week werd bekend dat Britt Dekker Naomi vanaf september vervangt als presentatrice van het kinderprogramma Zappsport.

Goed vertoeven in Breda ✨ #gsk4 #tweetopdagen #wekomenterug #hotelnassaubreda

Een foto die is geplaatst door null (@naomivanasofficial) op

Proosten op weer een geslaagd Gold Star kamp in Breda.. Alle enthousiaste kids & trainers bedankt!

Een foto die is geplaatst door null (@ellen_hoog) op

 1. Australische Songfestival-hunk op één in iTunes na Voice-optreden: ‘Onwerkelijk’

  Australi­sche Songfesti­val-hunk op één in iTunes na Voi­ce-optreden: ‘Onwerke­lijk’

  De Australische zanger Guy Sebastian (37) kan nauwelijks geloven dat zijn nieuwe single op één staat in de Nederlandse iTunes Top 100, de lijst met de meest gedownloade liedjes. De artiest, vooral bekend vanwege zijn deelname aan het Songfestival in 2015, zong Before I go gisteravond bij The voice of Holland. Hij kan zijn Hollandse fans niet vaak genoeg bedanken. ,,Dit komt door jullie.’’

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (3%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (7%)
 • Vice (1%)
7926 stemmen