Volledig scherm
David Harbour © Getty Images for The Critics' Choice Awards

Stranger Things-ster en Lily Allen 'flirten erop los tijdens bokswedstrijd’

Stranger Things-ster David Harbour en zangeres Lily Allen lijken het heel gezellig met elkaar te hebben. Britse media speculeren volop dat de twee mogelijk een relatie hebben nadat ze voor de tweede keer in korte tijd samen werden gespot.

Lily en David werden zaterdagavond samen gezien in het publiek van een bokswedstrijd in de O2 Arena in Londen. Volgens de Daily Mail verlieten ze het stadion arm in arm, maar viel vooral hun flirterige gedrag tijdens de wedstrijd op. De twee zouden continu met elkaar hebben gepraat en hadden een glimlach van oor tot oor op hun gezicht.

De 44-jarige David, vooral bekend van zijn rol als ‘chief’ Jim Hopper in de Netflix-hit Stranger Things, had tot april een relatie met Fantastic Beasts-actrice Alison Sudol. Eerder was hij samen met actrice Julia Stiles en was hij enige tijd verloofd met Maria Thayer.

Lily (34) was tussen 2011 en 2015 getrouwd met Sam Cooper, al werd hun scheiding vorig jaar pas officieel afgerond. In de tussentijd had ze een relatie met dj en mc Meridian Dan.

  1. Vitiligomodel Winnie Harlow onder vuur na klaagzang over vliegreis tussen gewone passagiers

    Vitiligomo­del Winnie Harlow onder vuur na klaagzang over vliegreis tussen gewone passagiers

    Het Canadees-Jamaicaanse supermodel Winnie Harlow (25), wereldberoemd sinds ze met haar opvallende huidaandoening vitiligo (depigmentatie) meedeed aan America's Next Top Model, heeft een golf kritiek over zich heen gekregen nadat ze op sociale media had geklaagd over een vliegtripje. Ze moest daarbij tussen ‘gewone’ economy class-passagiers zitten. ‘Ik vlieg altijd business class en ben dit totaal niet gewend.’