Volledig scherm
© ANP (fotomontage)

Styliste Manon Meijers is nieuwe liefje van Guus Meeuwis

Styliste Manon Meijers (38) heeft een prille relatie met zanger Guus Meeuwis (44). De kledingadviseuse van vele bekende Nederlanders bevestigde de geruchten die vandaag naar buiten werden gebracht zelf in RTL Boulevard.

Volledig scherm
© bruno

Met een nerveuze maar verliefde glimlach laat Manon in het entertainmentprogramma weten: ,,Ja wij waren op het vliegveld, ja. Meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen.'' Op aandringen van presentator Beau van Erven Dorens: ,,Oké, we vinden elkaar leuk. Geef het de tijd en ruimte om uit te zoeken hoe leuk.'' Felicitaties van Beau ontvangt de brunette vervolgens van harte.

Party publiceerde vandaag foto's van een stralende Guus, die vader is van Pepijn (15), Sarah (13), Teun (10) en Jules (6), met Manon op Rotterdam Airport. Volgens mede-passagiers van een Transaviavlucht deden de twee de grootse moeite om niet samen te worden gezien. Desondanks werden de 'tortelduifjes' zoenend gekiekt.

Guus maakte in februari bekend dat zijn huwelijk met zijn jeugdliefde Valérie Gregoire na 14 jaar is gestrand.

Modepolitie
Manon stylet BN'ers als Wendy van Dijk en Katja Schuurman. Haar Guus rekent ze ook tot haar clientèle en ze was te zien in Modepolitie en Modepolitie 2.0. Haar eigen bedrijfje heet MonStyle en is gevestigd in Amsterdam.