Volledig scherm
© afp

Sunnery verklaart Doutzen de liefde en Fockeline straalt met baby

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Katja Schuurman peinst erover op zoek te gaan naar een nieuwe man nu haar verloofde Freek van Noortwijk op het punt staat 30 te worden.

Tijdens een moment met zijn bloedmooie vrouw Doutzen Kroes realiseert Sunnery James dat herinneringen maken met haar onbetaalbaar is. ,,Ik hou zo veel van je'', aldus de dj over zijn Friese soulmate met wie hij acht jaar geleden in Amsterdam in het huwelijksbootje stapte.

Being able to create and enjoying memories with you is priceless. Love you so much! ♥️ #soulmate

Een foto die is geplaatst door null (@sunneryjames) op

Actrice Fockeline Ouwerkerk geniet intens van het moederschap nu ze baby Joe de hele dag in haar armen kan vasthouden.

Willem Wever-presentatrice Tess Milne heeft vandaag gezelschap van een heel schattig wollig grijs diertje.

HAI!

Een foto die is geplaatst door null (@tessmilne_) op

Actrice Toprak Yalciner sport in een zogenoemde hot cabin, een tunnel waarin de temperatuur flink oploopt om zo de doorbloeding te stimuleren. Zoontje Miro (vijf maanden oud) houdt het bij een dekentje.

Radiomakers Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn hun verkleedkist ingedoken en stuitten op outfits met een hoog vintagegehalte. Het blijkt te gaan om een kerstshoot voor vrouwenblad Libelle.

Zomaar even wat aangeschoten.

Een foto die is geplaatst door null (@mattiemarieke) op

De vandaag 39 jaar geworden Georgina Verbaan heeft naar eigen zeggen een look gevonden die haar goed past voor 'serieuze interviews en optredens'. Overigens hoopt ze vandaag een opgeruimd huis cadeau te krijgen.

Caroline Mol, de hoogzwangere vriendin van 3JS-zanger Jan Dulles, is volgens de berekeningen over een maandje uitgerekend. En dat is goed te zien aan haar al behoorlijk prominente babybuik.

Een foto die is geplaatst door null (@driejs) op

Zo 'fris' ziet Danny de Munk er dus uit als hij opstaat na een korte nacht.

Een foto die is geplaatst door null (@dannydemunk) op

Marina, één van de zussen van Yolanthe Sneijder-Cabau, lepelt in de rustpauze van haar paardrijlessen in Barcelona  aan een romantisch gedekt statafeltje bakken vol kerngezond eten naar binnen.

Een foto die is geplaatst door null (@marinacabau) op

De van oorsprong Vlaamse en vooral in Nederland actieve acteur Thomas Cammaert heeft een nieuwe roeping gevonden: jezelf uitdossen als pizza. Thomas is in ons land ook bekend door zijn deelname aan Wie is de Mol?

Een foto die is geplaatst door null (@thomascammaert) op

De Nederlandse photoshopfanaat Ard Gelinck heeft ongetwijfeld een paar uurtjes lekker zitten zwoegen voor zijn montage van Georgina Verbaan: toen en nu in één beeld gevat.

Een foto die is geplaatst door null (@ardgelinck) op

Daniëlle Oerlemans kreeg in Los Angeles Chantal Janzen over de vloer  maar ondanks verwoede pogingen lukte het de melige dames niet een scherpe selfie te maken.

Een foto die is geplaatst door null (@danielleoerlemans) op

Zo zitten de dochter en zoon van Arie Boomsma te wachten als ze weten dat hun vader op het punt staat thuis te komen.

Een foto die is geplaatst door null (@arieboomsmainstagram) op

Tv-bioloog Freek Vonk heeft gisteren in Zuid-Afrika een vermoedelijk verweesd neushoornmeisje helpen vangen. ,,Ook al ziet ze er met haar 300 kilo uit of ze voor zichzelf kan zorgen: dit kan ze niet'', verzekert Freek. Volgens hem moet het dier nog steeds moedermelk drinken.''

Een foto die is geplaatst door null (@freekvonk) op

Dit eet rapper Yes-R voordat hij een showtje geeft. 

Een foto die is geplaatst door null (@yesr) op

Angela Groothuizen en haar buitenproportionele zonnebril zijn neergestreken in Venice Beach in Los Angeles.

Een foto die is geplaatst door null (@angelagroothuizen) op

Praatjesmaker Jochem van Gelder liep ergens in Gelderland niemand minder dan Sesamstraatgezicht Gerda Havertong  en haar grijze krullen tegen het lijf.

Een foto die is geplaatst door null (@jochemvang) op

Irene Moors zat gisteren precies 30 jaar in het televisievak en om dat te vieren werd de vriendin en collega van Carlo Boszhard getrakteerd op een spetterende surpriseparty. ,,Ik ben met rot geschrokken.''

Een foto die is geplaatst door null (@makingherrie) op

Een foto die is geplaatst door null (@irene_moors) op

Actrice Carolien Karthaus Spoor loopt net als veel anderen in Nederland snotterend, hoestend en met een dikke keel rond. Beterschap!

Een foto die is geplaatst door null (@carolienkarthaus_spoor) op

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg kijken reikhalzend uit naar het ruime tweepersoonsbed dat komt te staan in hun recent aangeschafte villa in Berkel en Rodenrijs. Reden: hun flink uit de kluiten gewassen, best luie terriër slaapt altijd tussen de twee in. 

Een foto die is geplaatst door null (@moniquenoell) op

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit hebben gisteren met vrienden een vorkje geprikt bij restaurant Casa Cruz in Londen.

Een foto die is geplaatst door null (@bassmit) op

Actrice Sanne Vogel meldt vol trots dat ze een fraai vakantieappartement heeft ontdekt in het Schotse Edinburgh. Om het te bereiken moet echter wel een monumentaal trappenhuis worden 'genomen'.

Een foto die is geplaatst door null (@sannevogel) op

Dit is volgens Lisa Loïs echt niet haar hond.

Een foto die is geplaatst door null (@lisaloisofficial) op