Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen overhandigde begin dit jaar een exemplaar van het boek Supersister: Looking back, naked aan toetsenist Robert Jan Stips.
Volledig scherm
Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen overhandigde begin dit jaar een exemplaar van het boek Supersister: Looking back, naked aan toetsenist Robert Jan Stips. © Paul Bergen

Supersister gaat touren met Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen

Rinus Gerritsen, de bassist van Golden Earring, sluit zich aan bij Supersister. De progressieve rockband van zanger en toetsenist Robert Jan Stips (De Nits) gaat in oktober en november op clubtour. Twee jaar geleden had de in 1967 opgerichte Haagse band al een revival.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”