Volledig scherm
© EPA/Flash Tattoo

Superster Beyoncé lanceert eigen plaktatoeage-lijn

De Amerikaanse superster Beyoncé (33) heeft een eigen plaktatoeage-lijn op de markt gebracht. Het gaat, zo maakte de zangeres bekend op Instagram, om versieringen die met een beetje geluk lang op de huid blijven zitten. Volgens het bedrijf waarmee La Knowles samenwerkte zijn de artistieke plakkertjes mede door Beyoncé ontworpen.

Volledig scherm
© Flash Tattoo

De Beyoncé-plakplaatjescollectie - uitgevoerd in zwart, wit maar ook in zilver- en goudkleurige varianten - bestaat uit vijf velletjes met de meest uiteenlopende 'tatoeages'. Er zijn korte zinnen die zijn geïnspireerd op de nummers van Beyoncé zoals 'Crazy in Love' en 'Put a ring on it', maar ook abstracte tekeningen rond het thema 'bij': de bijnaam van Beyoncé.

Duur zijn de plaktatoeages van Beyoncé  - die worden gepresenteerd met de tekst 'beach-blingbling' - niet echt. Voor 25 euro kan iedereen die dat wil zijn of haar vol plakken met creaties van de ster. Het aanbrengen van de tijdelijke huidversieringen is simpel: de afbeeldingen uitknippen, even in water leggen, 20 seconden stevig op de huid drukken en daarna een half uurtje laten drogen. Er is één nadeeltje: met vettigheid zoals zonnebrand of crèmes gaat al het moois er weer snel vanaf.

Volg AD Show ook op Facebook en Twitter

Volledig scherm
© Flash Tattoo
Volledig scherm
© Flash Tattoo