Volledig scherm
© Instagram Sylvie Meis

Sylvie danst in trouwjurk en Famke voelt zich wild

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Famke Louise voelt zich helemaal wild in een dierenprintbikini op vakantie in Thailand.

Sylvie Meis is in haar nopjes in de paskamer bij luxe trouwjurkenontwerper Galia Lahav in Tel Aviv, waar ze een bruidsjapon uitzoekt.

Volledig scherm
Sylvie past een trouwjurk © IG

Zangeres Maan heeft hard gewerkt tijdens Vrienden van Amstel Live, met als resultaat 130 getapte biertjes én een nat pak.

Yolanthe Cabau stuurt in haar bikini wat zonnestraaltjes naar haar fans.

Radio-dj Igmar Felicia, die gisteren moest vertrekken bij De Slimste Mens, windt er in zijn terugblik op zijn deelname geen doekjes om.

André Hazes heeft ‘papadag’ in safaripark Beekse Bergen.

En zijn vriendin Bridget Maasland heeft intussen ‘mamadag’ en laat zich voorlezen door haar zoon Mees.

Amanda Beekman, de ex-vrouw van presentator Martijn Krabbé, is opnieuw moeder geworden. Ze zit helemaal op een roze wolk met haar dochter Eva, die ze kreeg met haar man Harry Koolen. Het is haar zesde kind. Eerder kreeg ze David (ook met Harry) en met Martijn kreeg ze Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles.

Model Joëlle Witschge neemt het zekere voor het onzekere vanwege het coronavirus op het vliegveld in Zuid-Korea. Daar vliegt ze haar man Dave Bulthuis, die in het land voetbalt, in de armen na een reis naar Nederland.