Sylvie herhaalt kersttraditie op torenhoge hakken

Sylvie Meis (38) heeft de spot gedreven met de ophef die vorig jaar ontstond nadat ze een kiekje had geplaatst van de kerstboom die ze had opgetuigd. De kleine diva was toen bij de kleurige boom te zien in een strapless feestjurkje en stiletto's, wat haar op kritiek kwam te staan. De foto zou in scène zijn gezet. Dit jaar doet ze het tafereel dunnetjes over. ,,Uiteraard draag ik mijn hoge hakken" schrijft ze.

Quote

Hoger dan ik! Vandaar die hoge hakken in plaats van een trap

Sylvie over de hoogte van haar kerstboom

Het beeld van een vrolijke Sylvie, gekleed in een donkerblauw jurkje en hoge hakken naast de overdadige boom waar ze net de laatste hand aan heeft gelegd. Het kwam de SBS6-presentatrice vorig jaar op veel commentaar te staan. Op social media vielen mensen over elkaar heen met spottende reacties. ,,Anders versier jij even de kerstboom op je pumps", was een van de vele cynische berichten.

Sylvie liet het allemaal over haar heen komen en reageerde slechts op een reactie. Een nieuwsgierige twitteraar vroeg zich af hoe hoog haar boom eigenlijk was. ,,Hoger dan ik! Vandaar die hoge hakken in plaats van een trap."

Traditie
Het lijkt erop dat de 1.58 meter grote Sylvie dit jaar voor een nog meer extravagante boom heeft gekozen. Ze heeft nu wel een trap nodig om de boom op te zetten. Toch is ze weer gekleed in zwart cocktailjurkje en uiteraard torenhoge pumps. Met een knipoog naar vorig jaar schrijft de blondine dan ook bij haar instagrampost: ,,Traditioneel de kerstboom versieren op 5 december, uiteraard draag ik mijn hoge hakken."