Volledig scherm
Sylvie en Sander reisden af naar Noord Duitsland. © Brunopress/ Weissenhaus (fotomontage)

Sylvie laat zich door haar Sander verwennen in vijf sterrenkasteel

Sylvie Meis heeft een romantisch weekend achter de rug met haar kersverse vriend Sander Klieverik. De twee dompelden zich drie dagen lang onder in de luxe van het vijfsterren historische kasteel Weissenhaus aan de Duitse Oostzee. Voor Sylvie een 'prachtige ontsnapping'.

Volledig scherm
© Brunopress

La Meis stuurde de afgelopen dagen al wat foto's van zichzelf de wereld in, waaruit bleek dat ze genoot van een luxe wellness en wandelingen langs het Weissenhauser strand. ,,Ik ben een gelukkige vrouw'', concludeerde ze ietwat mysterieus.

Op geen van de plaatjes werd Sylvies nieuwe liefje Sander (32) gespot, maar gezien haar gelukzalige glimlach moet het de Denekamper zijn geweest die haar fotografeerde. Een medewerkster van Weissenhaus Grand Village Resort & Spa bevestigt aan
Shownieuws dat Sylvie één van hun weekendgasten was. Het in Hamburg 39-jarige woonachtige model boekte de bovenste kasteelkamer met uitzicht over het gehele landgoed.

Duur weekendje

Eenmaal terug in Hamburg werd het uitgeruste stel gisteravond bij het appartement van Sylvie door paparazzi gefilmd. Duitse media denken dat zij degene is die het dure weekendje betaald heeft, omdat Sanders salaris bij een Hamburgse dermatologiekliniek - waar ze elkaar mogelijk leerden kennen - niet heel erg toereikend is. ,,Hij is een huidarts in opleiding. Zo'n weekendje kost al snel 2000 euro. We kunnen ervan uitgaan dat Sylvie de knip heeft getrokken'', concludeert een showbizzjournalist.

Sylvie zelf heeft haar liefde voor dokter Sander nog niet officieel gemaakt. De identiteit van de Nederlander werd onlangs onthuld nadat ze hand in hand werden gespot op straat in Hamburg. 

Beautiful Escape ❤️ #happyweekend

Een foto die is geplaatst door null (@1misssmeis) op