Volledig scherm
© screenshot Bild

Sylvie Meis in Dubai gespot met mogelijk nieuwe liefde

Presentatrice en lingeriemodel Sylvie Meis heeft volgens de Duitse tabloid Bild een nieuwe liefde in haar leven. De 37-jarige blondine, die vorige week nog in Amsterdam haar nieuwe badmodecollectie lanceerde, werd op het vliegveld van Dubai door een amateurfotograaf gesnapt toen ze afscheid van een vooralsnog onbekende man. Meis zou een geheim bliksembezoek aan het emiraat hebben gebracht om hem te ontmoeten.

Volledig scherm
© Photo News

De foto is gemaakt bij de gate waar Sylvie stond te wachten voor een terugvlucht van Dubai naar Hamburg: haar woonplaats. Volgens Bild ging het om een innig afscheid. ,,Ze hielden elkaar handen vast en vervolgens vloog ze weer moederziel alleen maar huis'', zo wordt verondersteld. Het zou mogelijk gaan om dezelfde man met wie Sylvie eerder dit jaar in Miami werd gezien. Ze was in de Amerikaanse stad met haar styliste en vriendin Serena Goldbaum, een bodyguard én de als geheimzinnig aangemerkte date. In een restaurant ging het er volgens Bild heftig aan toe tussen de twee 'tortelduifjes'. ,,Er werd hevig geflirt'', aldus de Duitse krant die vermoedt dat Sylvie misschien verliefd is geworden op een schatrijke Arabische prins. Wie de foto's van maart en januari vergelijkt ontdekt dat het zeer waarschijnlijk om één en dezelfde man gaat. De haarkleur en -inplant klopt, evenals de vorm van zijn neus, kaaklijn en brede glimlach.

Na haar scheiding van Rafael van der Vaart had Sylvie meerdere, korte relaties. Allereerst de Franse zakenman Guillaume Zarka, vervolgens de Spaanse edelman Luis Medina Y Abascal en daarna bankier Samuel Deutsch. Geen van die romances duurde langer dan een paar maanden. Ze zou tijdens haar huwelijk met Rafael nog een geheime affaire hebben gehad met de Duitse danser Christian Polanc. Die liefde is overigens nooit door iemand bevestigd. De laatst bekende relatie die Sylvie had was met de Zwitsers nachtclubeigenaar Maurice Mobetie. Die romance lekte uit in maart 2015 en liep in augustus vorig jaar op de klippen.

Volledig scherm
In januari dit jaar was Sylvie mogelijk met dezelfde man in Miami. © screenshot Bild