Volledig scherm
© Brunopress

Sylvie Meis krijgt geen glamourbruiloft: alleen familie welkom

Sylvie Meis (41) is niet bezig met het plannen van een groot glamourhuwelijk. Haar bruiloft met kunstenaar Niclas Castello (41) wordt volgens La Meis een ‘intieme ceremonie in de zon', waar alleen familie en naaste vrienden welkom zijn.

Tegen het Duitse blad Gala verklapt Sylvie wel dat het gaat om een feest op meerdere dagen. ,,Het zullen een paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem. Er komt geen groot showbizzcircus.’’ 

Over waar en wanneer het evenement plaatsvindt, houdt Sylvie haar lippen stijf op elkaar. Wel is bekend dat ze haar trouwjurk heeft gekozen. Volgens de presentatrice, die in Hamburg woont en werkt, gaat het om een ‘lichte jurk’ van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. ,,Die velen zal verrassen’’, klinkt het mysterieus.

Galia Lahav ontwerpt trouwjurken, die bekend staan als extravagant, met zijden tule rokken en Italiaans ivoorkant. Alle jurken worden in Israël door de beste naaisters met de hand gemaakt.

In oktober kondigden Sylvie en Niclas hun grote dag aan. Ze ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen.

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg ze zoon Damián. In 2017 verloofde ze zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. Niclas Castello is een beroemd kunstenaar. Castello is niet zijn echte naam. De Duitser heet in werkelijkheid Norbert Zerbs en heeft onder andere Beyoncé en Jay-Z in zijn klantenkring. Ook is hij een van de meest gezochte artiesten op het platform Artnet.