Volledig scherm
Sylvie is weer single. © Brunopress

Sylvie Meis na breuk met Bart weer op zoek naar Mr. Right

Sylvie Meis en haar vriend, de Brabander Bart Willemsen (29), hebben een paar weken geleden een punt achter hun relatie gezet. Dat gerucht ging al rond toen de presentatrice onlangs haar 41ste verjaardag met familie vierde. En dus niet met Bart. Volgens La Meis heeft ze nog een prima verstandhouding met haar ex.

Waar het management van Sylvie deze week enkel wilde loslaten dat het ‘goed met haar gaat’, is het nu het lingeriemodel zelf die uit de school klapt tegen het Duitse RTL. ,,Ik kan alleen maar zeggen dat we nog steeds vrienden zijn en dat we bijna elke dag contact hebben. Er is geen ruzie, geen kwaad bloed’', verzekert ze. Ook zegt ze happy single te zijn omdat ze ‘goed alleen kan zijn’.

Ondanks het feit dat ze zeven relaties zag stranden in zes jaar tijd, blijft ze vertrouwen houden in de liefde. ,,Als ik íets wens, dan is dat om Mr. Right te vinden. Dus niet Mr. Right Now, maar Mr. Right.’' Ze benadrukt dat haar zoon Damián, die ze kreeg met voetballer Rafael van der Vaart, uiteindelijk de hoofdrol in haar leven speelt: ,,Hij is mijn grote liefde.’'

Quote

Het was een geweldige tijd, die een paar weken geleden eindigde

Meis en Willemsen leerden elkaar kennen op de set van de film Misfit, waarin ze de strenge conrector mevrouw Himmelmann speelt. De twee waren sinds december officieel een stel. ,,Het was een geweldige tijd, die een paar weken geleden eindigde’', wil Meis daarover kwijt.
Bart Willemsen - werkzaam als producent - praatte nooit over zijn liefdesrelatie, wel vergezelde hij Sylvie graag bij premières en vakanties.