Sylvie Meis pakt weer uit met extravagant kerstkiekje

De kritiek op haar voorgaande kerstfoto's lijkt Sylvie Meis (39) niks te deren. Sterker, ook dit jaar poseert de blonde diva gewoon weer naast haar extravagante kerstboom, gehuld in een rood feestjurkje inclusief torenhoge hakken. Tot grote ergernis van haar volgers.

,,In de feeststemming komen! Ik kan niet wachten tot kerst maar vanavond draait alles om pakjesavond, een prachtige Nederlandse traditie", schrijft La Meis bij het kiekje.

Het beeld van een uitgedoste Sylvie naast een kerstboom met rode strikken, kleurige kerstballen en gekleed in een rood cocktailjurkje met bijbehorende pumps, doet de harten van vele Duitse fans smelten. 'Prachtig, wat ben je mooi!' klinkt het in de reacties. Vooral Sylvies jurkje trekt duidelijk de aandacht, want er zijn meerdere oproepen verschenen waarin wordt gevraagd naar het merk.

Nederlandse volgers reageren echter een stuk minder enthousiast. 'Pff in dat jurkje... doe gewoon gezellig, trek je pyjama aan en chocomel' en 'Weinig gezellig aan'. Anderen reageren sarcastisch door naasten te taggen bij de foto. 'Zal ik dit jaar weer in een inie-minie jurkje op 20 cm hoge hakken op een laddertje gaan staan om de kerstboom op te tuigen?'

Ophef

Het is het derde jaar op rij dat Sylvie flink uitpakt met een in scène gezette foto. Vorig jaar ontstond er ook ophef nadat ze, net als het jaar dáárvoor, werd vastgelegd met hoge pumps tijdens het versieren van de boom. ,,Uiteraard draag ik mijn hoge hakken", haalde ze toen uit naar alle mensen met kritiek. 

Zoals verwacht reageert Sylvie ook vandaag niet op het negatieve commentaar. In plaats daarvan blijft ze haar volgers bestoken met foto's en filmpjes van haar pakjesavond.

Volledig scherm
Sylvie Meis © ANP Kippa
  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.