Sylvie Meis.
Volledig scherm
Sylvie Meis. © EPA

Sylvie moet weer aan de bak en Freds bloesje waait spontaan open

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sylvie Meis heeft het Italiaanse Florence weer gedag gezegd. De blondine mag gelijk weer aan de bak en doet dat in een zakelijke outfit.

Fatima Moreira de Melo viert vakantie in de luxe badplaats Marbella en kan het niet laten om wat sieraden te promoten.

Ondanks zijn breuk met Bridget Maasland, staat André Hazes vandaag gewoon op de planken voor opnames voor het programma We Want More.

Het bloesje van Fred van Leer waaide spontaan open door de heftige wind.

Actrice Marlijn Weerdenburg begint haar week niet met een bakje koffie, maar een cocktail.

Beter laat dan nooit: Xelly Cabau slingert nog even een Valentijnskiekje de wereld in. ‘Dit zijn natuurlijk mijn liefdes voor altijd.’

Anne-Marie Jung had een paar fijne dagen, maar toen ze ontdekte dat iemand tegen haar auto aan was gereden, verdween de napret als sneeuw voor de zon.

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.