Volledig scherm
Sylvie Meis © ANP Kippa

Sylvie perforeert met paalhakken grasmat Duits paleis en Thomas kust rottweiler

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sterrenfotograaf William Rutten deelt een hilarische herinnering aan een ontmoeting met clown Bassie. Hij weet nog dat Bassie tegen hem zei: ‘kom maar even op schoot zitten, als je iets hards voelt is het geen pistool...’

Levensliedzanger Frans Duijts (40) is twaalf dagen na de maagverkleining die hij deze maand onderging in een Barendrechtse kliniek al 11 kilo lichter geworden. Ander goed nieuws voor inwoner uit Tiel: zijn hechtingen zijn verwijderd.

Celebrityspotters opgelet! Actrice Marly van der Velden zit vandaag, naar eigen zeggen, de hele dag te chillen op een terras in de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk.

Leontine Borsato vindt dat ze mooi uitkomt tegen een achtergrond van slordig met blauwe beits ingesmeerde houten planken.

Zanger Thomas Berge - echte naam Chiel Ottink - liet vanmorgen een hondenbrokje uit zijn mond eten door een hongerige rottweiler.

Gefeliciteerd! Sam, de zoon van schrijfster Heleen van Royen en haar ex-man Ton, is vandaag 23 jaar geworden. Het voormalige koppel heeft ook nog een dochter: de 27-jarige Olivia.

Joëlle Witschge en haar voetballer Dave Bulthuis proosten aan boord van een schip op de liefde. Het stel woont momenteel in Zuid-Korea waar in juni hun zoontje Rio werd geboren.

Ann Dominique Wilten, de zwangere vriendin van Danny Froger, krijgt de knoopjes van haar overhemd echt niet meer dicht.

Sylvie Meis heeft bij een Duits paleis met haar paalhakken de fraaie grasmat ongetwijfeld van de nodige putjes voorzien. 

Raadsel! Welke bril is moderner? Die van Wolter Kroes of zijn collega René Karst.

Oud-judoka Dennis van der Geest mag in Japan de wereldkampioenschappen judo aan elkaar praten in een best nette blouse inclusief stropdas.

Kort nadat Simon Keizer, Marco Borsato en Jeroen van Koningsbrugge in een Jeep waren gaan staan, begaf het voertuig het plotseling.

Danser en choreograaf Timor Steffens gaat zijn Suzuki-motor de komende twee maanden vreselijk missen.