Volledig scherm
Sylvie van der Vaart (links) en Daniel Hartwich presenteren samen het dansprogramma Let's Dance. © epa

Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis Buschbaum

De geslachtsverandering van Balian Buschbaum, een van de bekende deelnemers in het nieuwe seizoen van Let's Dance, prikkelt de nieuwsgierigheid van Sylvie van der Vaart die de Duitse tv-show presenteert. Sylvie nam vrijdagavond in de RTL-show geen blad voor haar mond en wilde het naadje van de kous weten over de werking van zijn nieuwe penis.

De bekende Duitser Balian Buschbaum (32) was tot 2008 een vrouw. Als Yvonne Buschbaum was ze een succesvol polsstokhoogspringster en deed ze mee aan de Olympische Spelen. Tegenover de nieuwsgierige Sylvie en het miljoenenpubliek dat thuis voor de buis zat, deed Balian volgens Bild openhartige uitspraken over zijn geslachtsverandering.

'Functioneert hetzelfde, maar staat langer overeind'
'Ik wilde staand kunnen plassen en op de juiste wijze de liefde met een vrouw bedrijven', kreeg Sylvie te horen. Volgens Bild wilde de presentatrice van Let's Dance tot in detail weten hoe de Duitser zijn penis bedient. 'Hij functioneert net als ieder ander, maar hij staat eenvoudigweg langer overeind', antwoordde Buschbaum zonder blikken of blozen. Hij liet zich volgens Bild niet uit het veld slaan door de persoonlijke vragen van Sylvie. 'Er is een penispomp ingezet voorzien van een drukknop.'

Zwellichaampjes reageren op druk op knop
In eerdere interviews heeft Buschbaum verteld dat artsen zijn penis maakten van huid van zijn linkeronderarm en daarin kunstmatige zwellichaampjes hadden aangebracht die met een druk op de knop geactiveerd worden.

'Het duurt niet langer dan het aanbrengen van een condoom', zei Buschbaum al eens in Bild. Volgens de krant is de geslachtsoperatie de moeite waard geweest. Buschbaum verscheen in de tv-studio met een sexy stoppelbaard en met zijn gespierde armen tilde hij probleemloos zijn danspartner Sarah de lucht in. Hun optreden was goed voor 17 punten van de jury. Dat betekent dat Balian en Sarah volgende week vrijdagavond opnieuw de dansvloer op mogen.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18666 stemmen