Volledig scherm
© Instagram/Sylvie Meis

Sylvie verleidt in ultrakort jurkje en zusjes Vol blij met peperdure bolides

SHOWBYTESKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De zenuwen nemen toe bij Martijn Krabbé, die vanavond de 'verteller’ is in het paasspektakel The Passion.

Nu Sylvie weer single is, probeert ze in München het publiek in een wel heel korte creatie te verleiden. Naar eigen zeggen is de presentatrice gewoon ‘ready to glam'.

Lisa, Amy en Shelley Vol, beter bekend als het zingende trio OG3NE, hebben vanaf vandaag alle drie een BMW onder hun kont, vermoedelijk gesponsord door een dealer. Amy overweegt nog een kinderzitje aan te schaffen.

Jessie Jazz Vuijk geeft eerlijk toe dat ze voor deze look uren in de stoel van topkapper Rob Peetoom zat.

Gerard Joling en zijn bff Irene Moors moeten vanavond aan de slag met de after sun-crème.

Het ziet eruit als een gezellig plaatje, maar Jamai en Chantal Janzen vonden hun fotoshoot voor &C doodeng. Ze zijn namelijk allebei enorm bang voor paarden.

Kim Feenstra heeft een gezellige avond achter de rug. Ze verblijdt haar volgers met een hele serie foto's van een feestavond waarop ze onder andere poseert met Humberto Tan.

Programmadirecteur van RTL Peter van der Vorst is er op deze mooie lentedag op uit gegaan met de hond. Doorlopen zat er niet in, want het dier moest even bijpraten met de buurkoeien. 

Een financiële meevaller voor Ronald de Boer. Zijn dochter is één keer geslaagd voor haar rijbewijs. En dat scheelt de trotse papa weer geld, schrijft De Boer grappend bij een foto van zijn juichende dochter.

Vier jaar geleden beleefden actrice Kimberly Klaver en presentatrice Tess Milne nog spannende avonturen in Suriname. Maar vandaag de dag brengen ze hun tijd door bij een evenement voor moeders. Milne kreeg recentelijk een zoontje en Klaver is in verwachting.

Dat actrice Anne-Marie Jung vroeger nogal een tomboy was, bewijst ze wel met dit throwback-kiekje.

Musicalster Tommie Christiaan wil graag dat zijn volgers allemaal het nieuwe album van Kenny B gaan luisteren. Daarom plaatst hij deze knusse foto van zichzelf met ‘koning’ Kenny B.