Margriet van der Linden in de studio van M.
Volledig scherm
Margriet van der Linden in de studio van M. © Brunopress

Talkshow Margriet van der Linden stopt

updateDe talkshow van Margriet van der Linden, M, stopt. Vanavond is de laatste aflevering van het praatprogramma te zien. Nadat eerder meerdere bronnen dit nieuws bevestigden aan deze site, kwam de presentatrice gisteravond zelf ook met een verklaring.

93 reacties

 • A. de Graaf

  5 maanden geleden
  Laten ze bij de NPO stoppen met lineaire tv. Het is niet echt relevant meer. Één tv zender lineair voor de ouderen is m.i. genoeg. Het bespaart een hoop belasting geld als we 2 tv zenders schrappen . Op die ene alleen zender nieuws en Nieuws uur. Geen talkshows,sport enz. Dat kan prima achter betaalmuur of bij de commercielen.(die ook beter met lineaire tv kunnen gaan stoppen. Nog nooit zoveel rotzooi gezien als op die zenders. Maar goed, je hoeft natuurlijk niet te kijken.
 • L.S. Kalf

  5 maanden geleden
  Gelukkig. Ze heeft iets irritants.zal het niet missen
 • Gerard Ponstein

  5 maanden geleden
  Gerard Ponstein Wat er volgende week voor terugkomt is ook niks.
 • Gerard van Walsum

  5 maanden geleden
  Eindelijk, vele talkshows, maar dit was niets, te lang in stand gehouden. Heet NPO. Publieke Omroep. Altijd gekleurd uiteraard. Niks tegen M persoonlijk, het is nooit wat geworden.
 • Gerdien Schuurman

  5 maanden geleden
  Gelukkig! Kon het niet aanzien,vanaf de eerste uitzending al weg gedrukt. Waarom toch maar door laten sudderen. Snap het niet. Echt niet geschikt die M en dat rotdeuntje boem boem boem hier komt M ..... Doe eens wat anders op dat tijdstip er zijn al talkshows genoeg.