Volledig scherm
© ANP

Tanja Jess gaat confrontatie aan met Wilders op Twitter

Actrice Tanja Jess (46) heeft het donderdag op Twitter aan de stok gekregen met PVV-leider Geert Wilders. Wilders twitterde dat er een einde moet komen aan de 'asieltsunami' die Nederland in zijn ogen overspoelt. Jess reageerde ontzet en afkeurend op dat bericht en kreeg vervolgens een stortvloed negatieve reacties over zich heen van vermoedelijk PVV'ers en vele anderen die al dan niet het gedachtengoed van Wilders aanhangen.

Tanja Jess reageerde woest op de 'tsunami-tweet' van Wilders. ,,Waar moeten ze dan naartoe? De gaskamers in? Of op de brandstapel'', ageerde de actrice. Waarop Wilders stelde: ,,Gewoon terugsturen. Jess we can''.

Na de tweets van Wilders en Jess gingen ettelijke PVV-aanhangers maar ook anderen die het niet eens zijn met Jess' standpunt helemaal los op Twitter. Richting Tanja: ,,Ben je zelf bereid er een paar op te vangen in je huis''. De actrice schrok van alle negatieve reacties op haar standpunt. Jess, vervolgens: ,,OMG!!Als je iets van kritiek op Wilders durft te tweeten krijg je meteen het hysterische geblaf van de pitbulls onder zijn fanschare op je af. Bezeten''.

Omdat ze zo ongeveer gebombardeerd werd met reacties, besloot Tanja Jess een groot aantal reacties te verwijderen. ,,Dat ruimt lekker op zeg''. De actrice was donderdag niet voor commentaar bereikbaar.

Volledig scherm
© Twitter