Volledig scherm
Tatjana Simic © Brunopress

Tatjana laat het kind in zich los en Nicolette heeft eigen stewardess

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Presentatrice Wendy van Dijk blikt terug op het ultieme vakantiegevoel, ook al is ze momenteel druk bezig met opnames voor nieuwe shows.

Sylvie Meis geniet van het zonnetje in het Italiaanse Florence. Een kiekje mag natuurlijk niet ontbreken.

Tatjana Simic is van mening dat je nooit het kind in jezelf moet verliezen. Daarom speelt ze met wat foto's waarop een beer haar omarmt.

NEVER LOOSE A CHILD IN YOU.... #biglove #lovinglife #loveyourself #kiss #huggs #happiness #love #teddybear

651 Likes, 40 Comments - Tatjana Simic (@tatjanasimic_official_account) on Instagram: "NEVER LOOSE A CHILD IN YOU.... #biglove #lovinglife #loveyourself #kiss #huggs #happiness #love..."

Radio-dj Sander Hoogendoorn heeft twee weken vakantie en weet nu al hoe hij zijn vrije dagen gaat doorbrengen.

Bikinibabe Gaby Blaaser staat alleen maar open voor 'good vibes'.

Actrice Robin Martens heeft keuzestress: welke outfit moet ze aan naar de première van een nieuwe film?

Het dochtertje van Nicolette Kluijver is een stewardess in de dop! ‘Ze heeft me zoveel water, sap en koffie gebracht dat ik nu om het kwartier naar het toilet moet', grapt de presentatrice.

Inge de Bruijn is helemaal verliefd op de harige, witte stoel waarop ze poseert.

Bijzonder! De 3JS hebben veel fans, maar ze hadden nooit gedacht dat een dame van 101 jaar oud naar hun muziek zou luisteren. ‘Ze schijnt soms meerdere keren per jaar naar onze shows te komen. Het zou mooi zijn als dat nog lang zo doorgaat.’

André Hazes heeft maar een legende in zijn leven: zijn zoontje en beste vriend André jr..

Chantal Janzen blaast vandaag 40 kaarsjes uit. De presentatrice ontvangt deze keer geen cadeautjes, maar doet een bijzondere schenking aan het Prinses Maxima Centrum. Ze heeft maar liefst 100.000 euro opgehaald voor het ziekenhuis.

41. Eenenveertig! Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega's en de allerliefste familie, en mag het werk doen waar ik als kind al verliefd op was: amuseren en vermaken. Althans, dat probeer je dan. Als nuchtere Nellie zijnde ga ik nu even uit de band springen met een voor mijn doen zoete afsluiter: Ik ben dankbaar (yes daar issie weer, de #dankbaar op insta) maar echt DANKBAAR voor alles wat er op mijn pad kwam deze afgelopen 40 jaar, en nog gaat komen. Want het wordt weer een prachtig nieuw levensjaar. Mer mooie dingen. Kunnen jullie je ook nog zó goed herinneren dat je t met je vrienden over 'later' had? 'Wat als we 30 zijn, of 40 zijn, waar zijn we dan? Wat zijn we dan aan het doen?' Mn vriend Hein zei laatst met lichte schrik van realisatie: 'Dat 'later' is gewoon nú!' En 'nu' is geweldig! Je doet zoveel dingen, soms tèveel, waardoor sommige dingen niet de schoonheidsprijs verdienen, en sommige ook faliekant mislukken, maar je doet je best. Probeert er wat van te maken. Dat doet iedereen. Dromen kwamen uit, de wensenlijst wordt steeds korter. Maar één ding werd alsmaar duidelijker, helaas, maar ook maar goed: dat je gezond bent en blijft. Want hoe mooi, succesvol, en geweldig alles ook kan zijn, zonder gezondheid stelt het vrijwel niets meer voor. Het is het allerbelangrijkste en je allergrootste goed in t leven. En liefde, natuurlijk. Dat altijd.❤️ Dat werk van mij, dat 'ge-amuseer', brengt trouwens mooie dingen met zich mee. Zoals ik vertel in het bovenstaande filmpje. Door JULLIE mede mogelijk gemaakt. Dit is het mooiste verjaardagskado wat jullie konden geven. Namens het Prinses Maxima Centrum en @andcgram : DANKJEWEL🙏🏻❤️ #vandaag #15februari #wereldkinderkankerdag #chantalspyjamaparty #ziggo #opbrengst #prinsesmaximacentrum #pyjamas #hemanederland #kerstballen #doorjullie💗

21.5k Likes, 1,111 Comments - Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on Instagram: "41. Eenenveertig! Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen..."