Volledig scherm
De veelbesproken scène © PR

Tatjana Simic te zien in Vlaamse show Buurman, wat doet u nu

Tatjana Simic (54) is vanaf volgende maand te zien in het Vlaamse docu/ realityprogramma Buurman, wat doet u nu, waarin programmamaakster Cath Luyten bekende Nederlanders volgt. Tatjana, die in de populaire serie Flodder de rol van de sexy Kees vertolkte, sloeg verzoeken om aan de show mee te werken eerder af.

Volgens Belgische media volgt Luyten de wulpse actrice onder meer in Monaco, waar ze woont met miljonair Lex van Hessen (68). Het tweede seizoen van Buurman, wat doet u nu - naar de Flodder-scène waarin Kees de buurman verleidt - wordt vanaf 25 september uitgezonden. Onder anderen Frans Bauer en Josje Huisman gingen haar voor.

Tatjana kwam in april even naar Nederland voor de boekpresentatie van Dick Maas' Buurman wat doet u nu? Daar vertelde ze dat ze met Lex geregeld naar Hawaï vliegt, waar ze op Big Island ook een riant verblijf hebben. ,,Eerlijk gezegd was ik zonder Lex nooit op Hawaï geweest. Ten eerste heb ik vliegangst, ten tweede is dat nou niet een plek waar je zomaar even komt.''

Volledig scherm
© Daniel Kroll

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (4%)
  • Hans (76%)
  • Marjolein (20%)
10800 stemmen