Volledig scherm
Peter Mijnen en Tatjana Simic.

Tatjana weigerde huwelijksaanzoek van Peter Mijnen

Tatjana Simic blijkt amper een maand nadat ze viel voor de charmes van de nuchtere kozijnenboer Peter Mijnen al door hem ten huwelijk te zijn gevraagd. Jammer voor Mijnen: de 48-jarige rondborstige postergirl ging niet in op zijn aanzoek.

'Peter werd op dat moment waarschijnlijk overmand door verliefdheid en zei dat hij dolgraag met me wilde trouwen en een gezinnetje met me wilde stichten. Heel romantisch en erg goedbedoeld, maar als je elkaar nog geen maand kent ga je zo'n officiele verbintenis natuurlijk nog niet aan,' blikt Tatjana vandaag in het AD terug op het volgens haar überromantische moment.

Of Mijnen daadwerkelijk door de knieën ging, laat ze in het midden. Wel verzekert de Amsterdamse dat het nog altijd 'bijzonder goed klikt' tussen haar en de nuchter ondernemer uit het dorp Varsseveld in de Achterhoek. 'We zijn nog steeds erg gelukkig.'

Tatjana, die eerder relaties had met de Belgische multimiljonair Ronny Rosenbaum, afkickgoeroe Keith Bakker en dagbladuitgever Marcel Boekhoorn, ging begin dit jaar in het tv-programma 'Wie kiest Tatjana' op zoek naar een nieuwe levenspartner. Uiteindelijk koos ze Mijnen medio maart uit 1024 belangstellende mannen. Menigeen voorspelde dat de relatie geen lang leven zou zijn beschoren. Maar het tegendeel blijkt het geval. Nu, ruim een half jaar later, is het liefdeskoppel nog altijd samen, verzekert Tatjana.

Over een huwelijk zegt ze. 'Nee, dat zit er voorlopig niet in. Een boterbriefje is ook niet nodig om onze relatie officieel te maken. Het gaat hartstikke goed en momenteel heb ik het erg druk met andere dingen. Je zou kunnen zeggen dat mijn hoofd nog niet naar een huwelijk staat.'

Tatjana werkt aan een nieuwe podiumshow waarmee ze binnenkort het land door gaat. Ook komt rond de jaarwisseling een nieuwe single uit. Verder werkt ze in samenwerking met RTL4-presentator Peter van der Vorst aan een nieuw televisieformat met de werktitel 'Op zoek naar de nieuwe Tatjana'.

 1. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.
 2. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 3. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
  video

  Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

  Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.