Volledig scherm
Peter Mijnen en Tatjana Simic.

Tatjana weigerde huwelijksaanzoek van Peter Mijnen

Tatjana Simic blijkt amper een maand nadat ze viel voor de charmes van de nuchtere kozijnenboer Peter Mijnen al door hem ten huwelijk te zijn gevraagd. Jammer voor Mijnen: de 48-jarige rondborstige postergirl ging niet in op zijn aanzoek.

'Peter werd op dat moment waarschijnlijk overmand door verliefdheid en zei dat hij dolgraag met me wilde trouwen en een gezinnetje met me wilde stichten. Heel romantisch en erg goedbedoeld, maar als je elkaar nog geen maand kent ga je zo'n officiele verbintenis natuurlijk nog niet aan,' blikt Tatjana vandaag in het AD terug op het volgens haar überromantische moment.

Of Mijnen daadwerkelijk door de knieën ging, laat ze in het midden. Wel verzekert de Amsterdamse dat het nog altijd 'bijzonder goed klikt' tussen haar en de nuchter ondernemer uit het dorp Varsseveld in de Achterhoek. 'We zijn nog steeds erg gelukkig.'

Tatjana, die eerder relaties had met de Belgische multimiljonair Ronny Rosenbaum, afkickgoeroe Keith Bakker en dagbladuitgever Marcel Boekhoorn, ging begin dit jaar in het tv-programma 'Wie kiest Tatjana' op zoek naar een nieuwe levenspartner. Uiteindelijk koos ze Mijnen medio maart uit 1024 belangstellende mannen. Menigeen voorspelde dat de relatie geen lang leven zou zijn beschoren. Maar het tegendeel blijkt het geval. Nu, ruim een half jaar later, is het liefdeskoppel nog altijd samen, verzekert Tatjana.

Over een huwelijk zegt ze. 'Nee, dat zit er voorlopig niet in. Een boterbriefje is ook niet nodig om onze relatie officieel te maken. Het gaat hartstikke goed en momenteel heb ik het erg druk met andere dingen. Je zou kunnen zeggen dat mijn hoofd nog niet naar een huwelijk staat.'

Tatjana werkt aan een nieuwe podiumshow waarmee ze binnenkort het land door gaat. Ook komt rond de jaarwisseling een nieuwe single uit. Verder werkt ze in samenwerking met RTL4-presentator Peter van der Vorst aan een nieuw televisieformat met de werktitel 'Op zoek naar de nieuwe Tatjana'.