Volledig scherm
Taylor Swift © Evan Agostini/Invision/AP

Taylor Swift annuleert show bij paardenraces waar ze veel kritiek op kreeg

Taylor Swift heeft haar optreden bij de Melbourne Cup geannuleerd. De organisatie van de paardenraces had haar show eerder deze maand groots aangekondigd, maar de drukke agenda van de zangeres laat dat niet langer toe.

Taylor Swift zou op 5 november twee liedjes van haar nieuwe album Lover zingen, maar dat blijkt niet langer mogelijk door wijzigingen in haar promotietournee in Azië.

De zangeres lag onder vuur bij dierenactivisten. Zij eisten van de Amerikaanse ster dat ze niet zou komen optreden. Ze beschuldigden haar van het “goedkeuren van dierenmishandeling”. Sinds 2013 zijn zes paarden omgekomen tijdens de paardenraces. Vorig jaar werd een paard op de baan uit zijn lijden verlost na het breken van zijn schouder.

Het is nog niet bekend wie Taylor Swift komt vervangen.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.