Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Teddy wil niet naar Bibi luisteren, Freek wordt verwend in bed

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Actrice Angela Schijf heeft een advies voor alle ouders: maak foto’s van alledaagse dingen. Zo geniet ze op dit plaatje van een wandeling naar de markt voor een wafel met haar dochtertje.

Varaan Johan heeft zich uitgesloofd vanochtend. Freek Vonk staat namelijk tien keer in de Ziggo Dome en daarvoor moest het bed even mooi gemaakt worden.

‘Maak een bijschrift’, vraagt presentatrice Miljuschka Witzenhausen bij deze foto. Laten wij daar nu een mooie rubriek voor hebben, komt ‘ie: Miljuschka gaat voor een glamourlook op deze zaterdagochtend en kijkt dromerig voor zich uit in de camera.

Berg, b-e-r-g. Lingo-presentator Jan Versteegh is tot grote hoogte geklommen.

Teddy, het dochtertje van YouTuber Bibi Breijman en zanger Waylon, is al ruim één jaar oud en smeert inmiddels bijna haar eigen brood, aldus haar moeder. Alleen dat flesje vasthouden, dat zit er nog niet in voor de kleine spruit.

Monique Smit is naast haar werk als presentatrice en zangeres even aan het bijbeunen. Ze heeft de kerstboom opgezet voor presentatrice Nicolette van Dam en haar man Bas Smit.