Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Teen Mom-ster Jenelle Evans verliest voogdij over zoon

Een van de zoons van Jenelle Evans (27) uit realityserie Teen Mom is uit huis geplaatst. De Amerikaanse kinderbescherming haalde het vierjarige jongetje vrijdag op uit school na een incident waarbij de man van Jenelle de hond van de familie doodschoot.

Volgens Us Magazine is kleuter Kaiser ondergebracht bij zijn oma, de moeder van Jenelles ex Nathan Griffith. Vorige week besloot MTV de banden met het gezin te verbreken vanwege het gedrag van David Euson. De zender zou zich al langer zorgen maken en afstand willen nemen voordat de situatie uit de hand loopt.

De echtgenoot van Jenelle werd vorig jaar zelf al ontslagen bij de show vanwege zijn antihomo-uitspraken op social media. Sindsdien is hij niet meer in beeld geweest in Teen Mom, terwijl de rest van het gezin wel gefilmd werd. Hij heeft bekend eerder deze maand de Franse bulldog van de familie te hebben doodgeschoten, naar eigen zeggen omdat het dier een bijtende beweging maakte naar zijn tweejarige dochter.

Het was de vader van Kaiser die de autoriteiten belde na het incident met de hond. Op zijn verzoek is zijn zoon uit het huis weggehaald, de dochter van David en Jenelle woont wel nog bij hen. Jenelle is ook moeder van de negenjarige Jace, die werd geboren toen zij meedeed aan realityshow 16 And Pregnant. Haar moeder Barbara heeft al jaren de voogdij over Jace.

 1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

  Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Grande-diehards
  FOTOSERIE

  Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Gran­de-die­hards

  Ariana Grande treedt vanavond, morgen én 11 september op in de Ziggo Dome. De fans kunnen haast niet wachten. Voornamelijk jongeren, afkomstig uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Italië zitten, liggen en staan al sinds de vroege uurtjes massaal voor de deur van de concerthal in Zuidoost. De deuren gaan pas om 18.30 uur open, maar vannacht lagen er al enkele die-hards voor de deur.
 3. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.