Volledig scherm
Demi © RTL5

Temptation-Demi woest na kampvuur: ‘Hij gaat sowieso wat met haar doen’

Temptation IslandDe eerste drie afleveringen van Temptation Island bevatte nauwelijks sensatie, maar nu de koppels hun eerste kampvuur achter de rug hebben is de strijd der verleiding écht losgebarsten. Demi, vriendin van Sidney, reageerde geschokt na het zien van de beelden. ,,Sidney gaat sowieso wat met die chick doen.”

Er leek weinig te gebeuren de eerste drie afleveringen. De verleiders kregen het niet voor elkaar om de bezette dames en heren te verleiden. Integendeel, er was veel afstand tussen de groepen in de huizen. In de vrouwenvilla had verleider Jaimy zijn pijlen gericht op de blonde Milou, maar zij vond hem al snel te opdringerig. Ook Laura, Rodanya en Demi toonden geen interesse in de mannen die alles op alles zetten om hun relatie te verbreken. Het bleef bij oppervlakkige gesprekken en gezamenlijke feestjes.

In de enorme woning van de mannen ging het er iets anders aan toe. Daar deden de vrijgezelle vrouwen hun uiterste best om het hoofd van de bezette mannen gek te maken. Hoewel dát nog niet helemaal is gelukt, trekken de jongens al wel naar hun Temptations toe. Zo is de Vlaamse Roger helemaal weg van de roodharige Lizzy en kan niemand om de klik tussen Heikki en Ayleen heen. Ook Sidney neigt naar de vrijgezelle Demi te trekken, de grootste concurrent van zijn eigen vriendin Demi.

Zenuwen

Met het eerste kampvuur in aantocht, maakten de dames en heren zich toch lichtelijk zorgen om de beelden die ze te zien zouden kunnen krijgen. Zo schaamde Milou zich voor het feit dat ze losbandig zou kunnen overkomen, nadat ze met een aantal verleiders het zwembad indook. Dat zou volgens Milou heel verkeerd kunnen overkomen op haar vriend Heikki.

Toen de mannen en vrouwen zich verzamelden voor het kampvuur, deden presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits nog een korte vragenronde. Daaruit werd vooral duidelijk dat de stellen elkaar heel veel missen. ,,Normaal spreek je elkaar nog even voordat je gaat slapen, dat kan nu niet”, verklaarde Morgan. En ook Heikki bekende zijn Milou te missen. ,,Ik vind het niet fijn. Ik mis haar heel, heel erg.”

Een voor een werden de stelletjes geconfronteerd met de beelden van hun partners. Laura en Roger reageerden koeltjes op het zien van de korte video’s. ,,Ik zag Roger die zich openstelt. Ik herkende hem volledig, ik ben blij met de beelden”, zei Laura met een grote glimlach op haar gezicht. Ook Rodanya en Morgan waren meer dan tevreden met de beelden, al maakte Rodanya zich een beetje zorgen om Morgans houding. ,,Ja, hij vermaakt zich niet. Echt niet. Ik ken hem niet zo.”

Volledig scherm
De mannen tijdens het kampvuur © RTL5

Woest

Voor Demi kwamen de beelden van haar vriend Sidney hard aan. Ze was al erg zenuwachtig, maar bij het zien van Sidney die achter Demi aanliep, brak er iets in haar. ,,Hij gaat gewoon… Ik zweer het je, hij weet wat hij kwijtraakt. Hij gaat sowieso wat met die chick doen.” De andere meiden probeerden haar nog gerust te stellen, maar dat had geen effect. ,,Bullshit. Je zag hem toch als een loopse hond achter haar aanlopen?”, klonk het woedend.

Sidney was ook woest na het zien van de video’s, maar niet om zijn eigen vriendin. Hij maakte zich boos om verleiders Timone en Jaimy, die pikante uitspraken deden over zijn Demi. ,,Je hebt een grotere lul dan haar vriend. Ze gaat twee dagen niet meer kunnen lopen”, moest Sidney aanhoren. ,,Fucking varkens, man. Respectloos. What the fuck”, reageerde hij. ,,Ik zou nooit zo over een vrouw praten als ik vrijgezel was.”

Nu het eerste kampvuur achter de rug is en de vrijgezelle deelnemers hun kansen schoon zien, is het afwachten of én wanneer de stelletjes toegeven aan de verleiding.

Volledig scherm
Sidney is woedend © RTL5