Melissa (links) bij het kampvuur in aflevering 7.
Volledig scherm
Melissa (links) bij het kampvuur in aflevering 7. © RTL/Videoland

Temptation Island bevestigt meesmokkelen telefoons Melissa en Gianni

In de nieuwste aflevering van realityshow Temptation Island is te zien dat een deelneemster een mobiele telefoon heeft meegesmokkeld, tegen de regels in. Melissa vertelt aan het eind van de uitzending fluisterend aan Roshina dat ze een mobieltje in haar koffer heeft verstopt. Daarmee lijkt het zeker dat er inderdaad een stel voortijdig de relatietest zal verlaten, geruchten die al een tijd de ronde doen. 

Aan het einde van aflevering 7 vangen de microfoons een gesprek op fluistertoon op tussen Melissa en Roshina, die een beetje overstuur is na het tweede kampvuur. Melissa vertelt dat ze overal ontvangst heeft, maar het ding slechts een keer per dag wil aanzetten. Ze zegt dat ze haar vriend Gianni kan bereiken om een bericht te sturen en de twee vrouwen verzinnen een plan om hun geliefden te laten weten hoe het met hen gaat. Roshina: ,,Jij verstopt dat ding?” Melissa: ,,Ik heb een slot op mijn koffer, dus daar kunnen ze niet in.” Even later is op camerabeelden te zien dat Gianni een smartphone in zijn hand heeft.

Het meenemen van een mobiele telefoon is verboden door de makers van Temptation Island. Het wordt in de aflevering nog niet duidelijk of er consequenties zijn voor Melissa en Gianni, maar al maanden gaan er geruchten dat het stel de relatietest voortijdig moest verlaten. 

Temptation Island is morgen om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of vooruit te kijken bij Videoland.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.