Volledig scherm
Jolyn © RTL

Temptation Island-vamp ontkent deal met pooier

UpdateJolyn ­Deboevere, de ­23-jarige verleidster uit het Belgisch-Nederlandse datingprogramma Temptation ­Island, zou ­zijn genoemd in een juridisch dossier over een geruchtmakende prostitutiezaak. De blondine zou in opdracht van een Vlaamse pooier mannen hebben ontvangen, meldt het Nieuwsblad. Jolyn ontkent in alle toonaarden iets met de zaak te maken te hebben.

Volledig scherm
© Vijf

Volgens de Belgische krant vonden rechercheurs in het gsm-verkeer van de Brugse zakenman en pooier G. (32) aanwijzingen dat Jolyn, een ex-Playboymodel, voor hem mannen ontving. De deelneemster aan Temptation Island ontkent iedere betrokkenheid. ,,Ik ken de man niet eens en wil er ook niets mee te maken hebben."

Een Belgische rechter zei woensdag dat een aantal meisjes zich prostitueerde in het huis van de verdachte man. ,,Hij liep ­tegen de lamp toen hij ook meisjes ging ronselen in het buitenland."  Volgens Jolyn is haar naam onterecht genoemd in de papieren. ,,Dit is echt heel vervelend. Sinds Temptation Island (RTL5) krijg ik via Facebook verzoeken van wildvreemde mannen die van alles van me willen, maar die blokkeer ik meteen. Ook Jill uit het programma krijgt die mails, trouwens. Zoals ik al zei: daar wil ik niks mee te maken hebben.''

Poll

Wie gaat The Voice of Holland winnen?

Wie gaat The Voice of Holland winnen?

  • Stef (10%)
  • Daphne (6%)
  • Sophia (49%)
  • Emma (35%)
14993 stemmen