Temptation's Pommeline en Fabrizio zijn verloofd

Temptation Island-verleiders Pommeline en Fabrizio zijn verloofd. Fabrizio ging op het vliegveld van Brussel op zijn knieën voor zijn vriendin.  

Een foto die is geplaatst door null (@pommelinetilliere) op

De oud-deelnemers van Temptation Island maakten het blijde nieuws vandaag op hun Instagram-pagina's bekend. “Hij stal mijn hart, dus nu steel ik zijn achternaam. Ik zei ‘ja’!” schreef Pommeline bij een foto van haar splinternieuwe verlovingsring. Fabrizio deelde een filmpje van het aanzoek met de tekst "Who ever thought this day would come... She said Yes!"

Pommeline Tillière sloeg als verleidster in het seizoen van 2017 de Nederlands Merijn aan de haak, die daarvoor zijn vriendin Lisa aan de kant zette. Maar die relatie liep na een klein jaar op de klippen. Verleider Fabrizio Tzinaridis werd in het seizoen van 2018 verliefd op Daniëlle, maar dat was niet wederzijds. 

In april maakten Pommeline en Fabrizio bekend een koppel te zijn, nadat ze het vanwege de uitzendingen van Temptation Island lange tijd geheim moesten houden. Pommeline werkt in de tattooshop van Fabrizio.

Volledig scherm
Fabrizio en Pommeline © Instagram/Pommeline Tillière
 1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
  UPDATE

  Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

  Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (15%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (3%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (8%)
 • Vice (1%)
4290 stemmen