Temptation-Thomas snapt nog steeds niet waarom Yasmin klaar met hem is

videoHet is één groot raadsel voor Temptation Island VIPS-deelnemer Thomas: wat heeft hij toch fout gedaan waardoor zijn vriendin Yasmin hun relatie heeft opgegeven? In een teaser die RTL vandaag heeft vrijgegeven krijgt Thomas tijdens het kampvuur zijn zoenende vriendin te zien. ,,Alsof ze al dagen klaar is met de relatie. Wat heb ik dan gedaan?”

De beelden van Yasmin die met verleider Stuwey zoent zijn niet nieuw voor Thomas. De vlogger kreeg de fragmenten al eerder voorgeschoteld, namelijk in het beruchte fotolijstje. Maar Thomas moest het toen doen met slechts een filmpje zónder geluid en context. In de aflevering van morgen komt daar verandering in: het wordt Thomas maar al te duidelijk dat Yasmin tijdens een uitdagend spelletje Stuwey zoende.

Het zou voor sommige deelnemers misschien minder erg zijn, als ze wisten dat hun partner tijdens een spelletje zou zoenen met een verleider. Voor Thomas niet. Sterker nog, hij vindt het juist een kwalijke zaak dat Yasmin op zo’n moment ervoor koos om Stuwey op zijn mond te pakken. ,,Ik zie haar met een big smile ernaartoe lopen. Gewoon echt complete schijt aan mij”, klinkt het gefrustreerd uit Thomas’ mond.

Aarzeling

En die uitspraak is opvallend, want het was Thomas die in een mum van tijd intieme gesprekken met verleidster Daniëlle had. Vooral als hij dacht dat de camera’s niet meer draaiden. En zijn band met Danielle werd vorige week nog wat meer versterkt: de twee belandden zelfs tussen de lakens. Het lijkt er hoe dan ook op dat Thomas zich van geen kwaad bewust is. Als presentator Kaj hem namelijk vraagt hoe erg hij de beelden vindt, reageert hij boos: ,,Ze loopt naar hem toe, ze pakt hem vol op z’n bek. Tong, alles erin. Niet eens een beetje aarzeling ofzo. Alsof ze al dagen klaar is met de relatie. Wát heb ik dan gedaan?”

Thomas.
Volledig scherm
Thomas. © RTL