Volledig scherm
PREMIUM
Fragment uit The House that jack built. © September Film

The House That Jack Built is absoluut dieptepunt in carrière Von Trier

filmrecensiesDeze site brengt elke donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: het drama Welcome to Marwen, het drama Stan and Ollie, het drama The House That Jack Built en de boksfilm The Creed 2.

Creatieve traumaverwerking

Welcome to Marwen

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  Drama
 1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

  Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

  De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
 2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

  Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

  Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’