Volledig scherm
The Matrix. © Warner Bors

The Matrix keert terug voor een vierde deel

Goed nieuws voor alle fans van de hitfilm The Matrix. De kaskraker keert terug op het witte doek voor een vierde deel met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss wederom in hun respectievelijke rollen als Neo en Trinity. Lana Wachowski zal de rolprent opnieuw produceren.

Warner Bros. Pictures brengt de nieuwe Matrix-film uit. ,,We zijn ongelooflijk bij dat Lana weer The Matrix gaat doen”, zegt Toby Emmerich, directeur van de filmstudio, tegen Variety. ,,Lana is een echte visionair en we zijn dolblij dat ze dit nieuwe hoofdstuk in het The Matrix-universum gaat schrijven en produceren.”

De drie voorgaande films, The Matrix, The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions, hebben samen ruim 1,6 miljard dollar opgebracht. Alle drie werden ook geschreven en geproduceerd door Wachowski en hadden Reeves en Mos in de hoofdrollen.

De film moet in 2020 in productie gaan.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.