De Streamers op Koningsdag bij Paleis Noordeinde.
Volledig scherm
De Streamers op Koningsdag bij Paleis Noordeinde. © Brunopress

The Streamers verkopen 1 miljoen kaarten: ‘Deze tour was magisch en onvergetelijk’

The Streamers hebben de grens van 1 miljoen ‘verkochte’ tickets gepasseerd. In drie maanden tijd stond de supergroep van zo’n achttien Nederlandse artiesten in Carré, bij Paleis Noordeinde en vanavond afsluitend in De Kuip. Mensen konden gratis een ticket reserveren voor de livestream.

 1. The Streamers nemen groots afscheid in De Kuip: ‘De cirkel is rond’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  The Streamers nemen groots afscheid in De Kuip: ‘De cirkel is rond’

  Met inmiddels twee succesvolle edities van The Streamers achter de rug, kon een derde optreden niet uitblijven. Maar aan alles komt een eind en dat geldt ook voor de gelegenheidsband. Morgen staan ze voor de laatste keer met z’n allen op één podium. Niet op de minste plek: het muzikale feestje wordt eervol in de Rotterdamse Kuip afgesloten. ,,We begonnen in Carré, werden uitgenodigd door het Koninklijk Huis en eindigen in De Kuip. De cirkel is rond.”
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.