Vlnr: Rikkert van Huisstede, Nick Toet en Joost Oomen.
Volledig scherm
Vlnr: Rikkert van Huisstede, Nick Toet en Joost Oomen. © KRO-NCRV

Theatermaker in mini-jurk verzet zich in De Slimste tegen ‘stereotype man’

Theatermaker Rikkert van Huisstede brak gisteravond in De Slimste Mens een lans voor alle mannen die afwijken van de stereotype ‘macho man’. Zo’n 1,5 miljoen mensen zagen hoe hij een mini-jurk en hoge pumps droeg tijdens zijn debuut in de kennisquiz. 

9 reacties

 • Patrick Leuven

  1 jaar geleden
  Pfff wordt zo moe van de focus op alles wat anders zou moeten/mogen zijn. Wees gewoon jezelf en laat anderen dat ook zijn zonder iedere keer een podium te willen pakken om aan te tonen dat je anders bent. Inclusiviteit bereik je niet met iedere keer benadrukken dat je anders bent.
 • M. Angel

  1 jaar geleden
  Het is altijd leuk als iemand er moeite voor doet om er goed uit te zien. Mij zul je er niet in vinden. Daar ben ik echt een te macho vrouw voor. (Nee, zit gewoon niet lekker en ik ben praktisch ingesteld)
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. "FATAL ACTRACTION" 😉
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  Als MENSEN nu maar niet gaan verwachten dat alle mannen dit gaan doen... Beste Rikkert, doe wat je niet laten kan. Heel veel succes. Ik ben misschien ouderwets, maar ik ga echt niet in een jurk of een rokje lopen. Hopelijk kunnen de mannen, die Rikkert na willen doen, hier ook respect voor op brengen. En mensen die nu boos worden op Rikkert: laat lekker gaan. Je verandert het toch niet.
 • Wil Smit

  1 jaar geleden
  Mooie benen hoor. De man wordt er leuker en aantrekkelijker van. Top idee ;)