Volledig scherm
Jochem Myjer. © ANP Kippa

Theatershow Jochem Myjer op 1 januari te zien bij SBS6

De theatershow Adem in, adem uit van Jochem Myjer is op nieuwjaarsavond voor het eerst te zien op televisie. De voorstelling, opgenomen in Koninklijk Theater Carré, wordt integraal uitgezonden bij SBS6, heeft Talpa gisteren bekendgemaakt.

Myjer heeft de voorstelling al meer dan driehonderd keer gespeeld sinds de try-out in 2016 en is nog tot en met november te zien. ,,We zijn ongelofelijk trots dat Jochem met zijn brede publiek de keuze voor SBS6 heeft gemaakt en dat we Nederland na vier uitverkochte theaterseizoenen op 1 januari blij kunnen maken met Adem in, adem uit", zegt directeur Televisie van Talpa Network, Marco Louwerens.

In Adem in, adem uit vertelt de cabaretier over zijn liefde voor de natuur. Hij neemt de bezoekers naar eigen zeggen mee in een ‘avondvullende, kalmerende meditatie-oefening’.

Op de hoogte blijven van het laatste (show)nieuws, doe je met onze app:

De kaartjes voor de shows van Myjer in Carré gingen als zoete broodjes over de toonbank. Bekijk hieronder zijn reactie daarop.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Adra Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’