Volledig scherm
Patricia Paay met haar dochter Christina Curry. © Robin Utrecht/ANP

Therapiesessie Patricia Paay trekt 224.000 kijkers

De therapiesessie van Patricia Paay en haar dochter Christina Curry viel gisteravond niet heel erg in de smaak bij de tv-kijkers. BN'ers in therapie is door 224.000 mensen bekeken en daarmee valt het RTL5- programma buiten de top 25 van de best bekeken uitzendingen.

In het nieuwe RTL-programma krijgen bekende Nederlanders therapie van psychiater Esther van Venema. Uit de aflevering gisteravond met Patricia Paay en haar dochter Christina Curry bleek dat zij beiden een behoorlijk trauma hebben overgehouden aan de plotselinge scheiding van Adam en Patricia. Christina zocht tevergeefs naar geluk in Los Angeles, maar inmiddels zijn moeder en dochter weer dichter bij elkaar gekomen. Toch vindt ze dat haar moeder meer tijd voor haar had moeten nemen, als kind.

Dokter Deen

De laatste aflevering van Dokter Deen kon op hetzelfde tijdstip als BN'ers in therapie op veel meer kijkers rekenen, ruim 1,4 miljoen. Naar het programma Harry en Meghan, een koninklijk sprookje keken 953.000 mensen.

De vierde uitzending van de talkshow M van Margriet van der Linden keken 541.000 mensen. Fors minder dan de 847.000 kijkers waarmee het programma maandag aftrapte.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
11270 stemmen