Thierry Baudet verbaast met pikante foto op Instagram

Politiek leider van het Forum voor Democratie Thierry Baudet heeft zijn volgers op Instagram doen opschrikken met een wel erg intiem kiekje. De 35-jarige politicus poseert poedelnaakt op de rand van een zwembad. Reacties op zijn pagina lopen uiteen: ,,Wat is dit nou weer", maar ook ,,Ja, laat ze je lijf zien."

Tijdens het zomerreces neemt Thiery Baudet het er zo te zien goed van. De precieze bestemming van zijn vakantie is onbekend, maar op de foto die hij deelt op Instagram is duidelijk waar te nemen dat hij op een zonnig oord dichtbij de oceaan zit. Daar kan hij gebruik maken van een infinity pool. Dat doet Baudet zonder kleren, poserend op de rand van het zwembad.

Voor de voorman van Forum voor Democratie is dit de manier om te ontspannen, zo schrijft hij bij het opvallende plaatje. ,,Loslaten en opladen", tekent hij in het Engels op. Daar kan Baudet nog flink de tijd voor nemen. De Tweede Kamer is met zomerreces en dat betekent dat er op 3 september pas weer een vergadering op de planning staat. 

Baudet zit voor Forum voor Democratie in de Tweede Kamer samen met Theo Hiddema. Bij de laatste verkiezingen behaalde de partij twee zetels. Sindsdien is de partij flink gestegen in de peilingen. Bij de laatste meting van Maurice de Hond stond Baudets beweging op vijftien zetels.

Thierry Baudet (FvD) werd in 2017 tot politicus van het jaar verkozen. Bekijk hieronder de beelden:

Volledig scherm
Thierry Baudet. © Instagram Thierry Baudet.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16140 stemmen