Thomas begeeft zich wéér op glad ijs in Temptation Island

VIDEOYouTuber Thomas Cox gaat de verleiding in Temptation Island VIPS serieus aan. Misschien wel iets té serieus. In een fragment dat RTL heeft vrijgegeven is te zien hoe vrijgezel Djamiah voor de zoveelste keer over hem heen hangt en verleidelijk danst. ,,Je begint nu wel te merken dat het echt steeds lastiger wordt", geeft Thomas dan ook toe.

Of Thomas donderdag daadwerkelijk een misstap begaat, is nog maar de vraag. Wel wordt op de nieuwe beelden meer dan duidelijk dat de YouTuber de versiertrucjes van Djamiah absoluut niet uit de weg gaat. Sterker nog, Thomas ligt zelfs onder de blondine op de veranda terwijl zij, met slechts een handdoek om, boven zijn gezicht wulpse dansjes opvoert. ,,Nee, nee, nee”, roept hij uit in de beelden.

Toch lijkt het erop dat Thomas niet doorheeft dat hij mogelijk grenzen overschrijdt. Hij stelt gewoon zijn afspraak met Yasmin na te leven, namelijk het aangaan van de temptation. ,,Je begint nu wel te merken dat het ook steeds lastiger wordt. Je leert elkaar beter kennen en dan kom je erachter dat er ook hele leuke meiden tussen zitten, met wie je ook een echte band opbouwt. En die ook nog eens ‘s avonds dronken met hun billen gaan schudden.”

In het fragment geeft Thomas toe de temptation inmiddels goed te voelen. Maar daar helpt hij zelf wél een handje aan mee. ,,Niet weer je tieten laten zien”, daagt hij Djemiah uit terwijl zij tegenover hem staat. ,,Wéér? Dat zou ik toch nooit doen?!” reageert ze semi-onschuldig. Twee weken geleden dook Djemiah nog topless in Thomas’ bed, tot groot verdriet van zijn vriendin Yasmin. Zij barstte in tranen uit na het zien van de kampvuurbeelden en stelde klaar te zijn met de vlogger door een flesje water van het balkon te gooien. ,,Dit is Thomas!”, zei ze woedend.

Volledig scherm
Thomas en Djemiah in Temptation Island © RTL