Tickets Spice Girls-tour dit weekend in verkoop

videoDe Spice Girls touren volgend jaar juni door het Verenigd Koninkrijk. Ginger Spice, Sporty Spice, Baby Spice en Scary Spice doen onder meer Londen en Edinburgh aan. Eerder vandaag werd al bekend dat Posh Spice (Victoria Beckham) de reünie aan zich voorbij laat gaan.

Mel B, Melanie Chisholm, Emma Bunton en Geri Halliwel doen in totaal zes plaatsen aan in de maand juni. De tickets gaan zaterdag om 10.30 uur (Britse tijd) in de voorverkoop. De tour wordt op 15 juni afgesloten in het Londense Wembley Stadion.

Victoria laat via Instagram weten dat ze ‘haar girls’ niet zal vergezellen. ,,Maar onderdeel zijn van de Spice Girls was een heel belangrijk deel uit mijn leven en ik wens ze veel liefde en lol tijdens hun tour’’, aldus Posh Spice, die ook zegt zeker te weten dat de ‘oude’ en nieuwe fans een fantastische tijd zullen hebben.

De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig. In 2007 was er al eens een reünie en in 2012 tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen trad de meidengroep nog een keertje op.

Volledig scherm
© PR
  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.