Tien nieuwe boeren zijn klaar voor Boer zoekt Vrouw

VideoFantastisch nieuws voor de fans van Boer zoekt Vrouw: seizoen 11 komt eraan. Yvon Jaspers maakte zojuist in een video bekend dat op 1 september tien ‘nieuwe, spannende, knappe, grappige én vrijgezelle boeren’ worden voorgesteld.

Presentatrice Jaspers zegt in het filmpje, vanuit de auto met trouwe viervoeter Tommy naast zich, dat ze ‘heel goed nieuws’ heeft voor wie zin heeft in een beetje liefde en romantiek in zijn leven. Gewoon oud en vertrouwd op NPO 1, want amusement of niet, Boer zoekt Vrouw hoeft nergens voor te wijken.

Overigens kunnen extreem nieuwsgierige fans een dag eerder al kennismaken met de nieuwe boeren. In Pathé Ede wordt op zaterdag 31 augustus een sneakpreview gegeven van de eerste aflevering.

Volledig scherm
Yvon Jaspers. © KRO/NCRV
  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5920 stemmen