Volledig scherm
© Hunkemöller

Tijd voor Meis Unterprise: Sylvie stopt met Hunkemöller

Sylvie Meis stopt na vijf jaar met haar modellenwerk voor het bekende lingeriemerk Hunkemöller. Dat heeft La Meis maandag bekend gemaakt tijdens een perspresentatie in Hamburg. De Sylvie Swimwear Collectie is haar laatste lijn.

Sylvie tijdens haar laatste Hunkemöller-presentatie.
Volledig scherm
Sylvie tijdens haar laatste Hunkemöller-presentatie. © Hunkemöller

De strakke blondine laat in een verklaring weten dat ze 'spannende jaren' met Hunkemöller heeft beleefd, met grote collecties en campagnes. 

Sylvie was sinds 2012 zogenaamde Brand Ambassador, met een keur aan eigen collecties. ,,In de toekomst wil ik mij graag verder blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en mijzelf meer dan ooit wijden aan mijn eigen projecten. Dit is het juiste moment. Ik kijk erg uit naar alles dat komen gaat.'' Tenslotte bedankt ze het lingeriemerk voor de prettige samenwerking.

Op Instagram legt Sylvie uit dat ze voor een moeilijke beslissing stond. ,,Maar het is tijd om op eigen benen te staan met Meis Enterprise'', klinkt het bij een compilatievideo waarin La Meis verleidt en poseert.

Sylvie-stempel
Door haar naam te verbinden aan de ondermodegigant haalde Sylvie een lucratieve deal binnen. Ze werkte nauw samen met een designer om zowel lingerie als badmode het zwoele Sylvie-stempel te geven.

Voor de campagnes werden kosten noch moeite gespaard. Zo werden voor de kerstcommercials een stroom aan internationale modellen ingeschakeld.

De laatste bikinishoot - My Endless Summer - vond plaats op het tropische Bali: een locatie die met haar Indonesische roots helemaal in haar straatje lag. Voor het modellenwerk moest de blondine ook wat laten. Sylvie staat bekend om het volgen van een strikt dieet en een stevig sportregime. Met regelmaat houdt ze haar volgers op sociale media hiervan op de hoogte.

Volledig scherm
© Hunkemöller