Volledig scherm
© BrunoPress

Tim Douwsma en Jessie Jazz uit elkaar

Tim Douwsma (29) en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk (22) zijn uit elkaar. Beide managementbureaus van de zanger en voormalig Miss Nederland bevestigen de relatiebreuk. Waarom de relatie is stukgelopen, willen ze niet kwijt.

Tim en Jessie vonden elkaar vorig jaar. In augustus werd bekend dat de zanger-presentator en acteur als een blok was gevallen voor de Rotterdamse Jessie Jazz, toen nog Miss Nederland.

Begin dit jaar waren de twee te vinden op Curaçao, waar ze een stroom aan liefdeskiekjes deelden. Vier weken geleden nog schreef de Friese Tim bij een foto waarop hij met Jessie bij het zwembad zit: ,,Team love''. Momenteel vermaakt de Friese hunk zich in een wintersportoord in de Oostenrijkse Alpen.

Tim had sinds zijn jeugd een relatie met Marrit Nicolai. Die liep twee jaar geleden op de klippen. Daarna werd de zanger verliefd op voormalig Miss Universe Stephanie Tency. Na een halfjaar was het liefdesgeluk op, verklaarde La Tency in januari vorig jaar. ,,Als dat er niet meer is, kun je beter de keuze maken om ermee te stoppen.''

Jessie Jazz deed vorig jaar mee aan Expeditie Robinson. Ze strandde in de halve finale. Tim was in 2015 een Robinsonner.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
31633 stemmen