Tim Hofman na gebroken kaak in februari terug met #BOOS

Tim Hofman (29) gaat na een paar maanden gedwongen rust weer aan de slag voor zijn YouTube-kanaal #BOOS. Vanaf 1 februari is hij weer te zien in het jongerenprogramma, zo kondigde hij donderdag aan in een filmpje. 

Hofman brak in augustus zijn kaak toen hij tijdens een uitzending werd aangevallen door een Nijmeegse huisbaas. Ook liep hij een hersenschudding op waardoor hij het noodgedwongen een aantal maanden rustig aan moest doen.
#BOOS, waarin jongeren met problemen worden geholpen, werd de afgelopen maanden steeds afwisselend gepresenteerd door bekende YouTube-sterren. Zo maakten onder meer Sophie Milzink, Anna Nooshin en JayJay Boske hun opwachting.

Hofman bezocht in augustus het kantoor van de huisbaas omdat een stel studenten bij #BOOS had geklaagd over de woonomstandigheden in hun huis. Nadat het BNN-gezicht poolshoogte had genomen in de woning, ging hij samen met een paar studenten langs bij de eigenaar van het pand. Daar liep het gesprek helemaal uit de hand. De huisbaas sloeg er met nog een andere man op los. Camera's werden vernield en meerdere personen raakten gewond.

In het ziekenhuis werd geconstateerd dat de kaak van Hofman is gebroken. Later bleek dat daar ook een hersenschudding bij kwam kijken. De eerste maand na het handgemeen werd dat niet opgemerkt. BNN heeft aangifte gedaan van mishandeling. De huisbaas ook wegens huisvredebreuk. Hij stelt uit zelfverdediging te hebben gehandeld. 

Volledig scherm
Tim Hofman © YouTube

Photo id: 49787895

poll

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

  • Ja, Frank Dane is een waardige opvolger (35%)
  • Nee, ik stap over naar een andere radiozender (65%)
1017 stemmen