Tim Hofman: Niet één maar vier vroege meldingen grensoverschrijdend gedrag The Voice

Met videoVier vrouwen zouden al in 2018 melding hebben gemaakt van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Dat stelt Tim Hofman in een nieuwe aflevering van Boos, na uitgebreid onderzoek door de redactie van de YouTube-serie. John de Mol sprak in de vorige Boos-aflevering echter over één melding in 2019.

71 reacties

 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Geert Jan Knoops is bang dat Borsato word veroordeeld door trial by media tijdens College Tour. Maar gaat niet in op het patroon dat naar voren komt. Het lijkt erop dat Borsato zijn beroemdheid misbruikt om ongepast gedrag te verantwoorden. Opvallend is de felheid van Knoops tegenover journalisten, tenzij het in het voordeel is van een cliënt. Komt mij toch enigzins subjectief over. Logisch dat een advocaat subjectief, uiteindelijk kiest hij de kant van zijn cliënt.Chris Giebels
 • Roel Janssen

  5 maanden geleden
  Een grote smerige leugen bende bij de mol. Ja ze willen elkaar echt niet afvallen natuurlijk.
 • gert meijboom

  5 maanden geleden
  Onderzoeksjournalistiek die komt met veronderstelling dat John de Mol waarschijnlijk liegt is meer roddelpers; je kunt net zo goed beweren dat hij niets wist, wat het niet minder erg maakt qua gebeurtenissen. Maar 1 op 1 dit gedrag op het conto schrijven van 1 man en zijn organisatie alsof het daar is uitgevonden slaat nergens op. Hij had er dieper in moeten duiken en op meer plaatsen onderzoek moeten doen, nu is het een georganiseerde hetze.
 • Bas Langezaal

  5 maanden geleden
  Beetje vergezochte uitzending. De zaak ligt bij het OM dus ik snap dat men in deze fase niks wil zeggen. We moeten ook maar eens af van het idee dat we alles aan de media moeten vertellen! Ze hebben gelijk als ze zeggen:”geen zin om dit met jou te bespreken”. Hij heeft terecht en uitstekend de beerput open getrokken en nu is het aan andere instanties om het verder uit te zoeken!
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  @M.Kok. Bij mijn weten heeft Jeroen Rietbergen toegegeven dat hij grensoverschrijdende dingen heeft gedaan. Hij heeft hulp gezocht wat ik kan waarderen. Daar gaat het hier echter niet om. Het gaat erom dat er sprake was van faciliteren, al dan niet bewust. Daar mag je niet lichtzinnig mee omgaan. Elke baas moet zijn werkvloer veilig houden. Dat het op veel plekken zo gaat is geen excuus om het in stand te houden. Veilig zijn is een basisrecht en geen gezeur. Dat zeggen is beschamen. Mel Jansen