Volledig scherm
Tino Martin. © ANP Kippa

Tino Martin geeft in mei concert in Ziggo Dome

Tino Martin komt volgend jaar voor de derde keer met een show naar de Ziggo Dome. Op 1 mei geeft hij onder de titel Viva Las Vegas een optreden in de Amsterdamse concertzaal, kondigde de zanger vandaag aan.

Tino, bekend van nummers als Zij weet het en Jij liet me vallen, speelt tijdens het concert behalve zijn grootste hits ook bekende nummers van Elvis Presley en Frank Sinatra. In 2017 stond de volkszanger voor het eerst in een uitverkochte Ziggo Dome en vorig jaar keerde hij terug. ,,Ik ben er trots op dat ik voor de derde keer een concert in de Ziggo Dome mag geven. De zaal zit mij als gegoten. Komend jaar gaan we er echt een spectaculaire avond van maken", belooft de zanger, die zelf groot fan is van de shows in Las Vegas.

Momenteel reist Tino het land door met zijn theatershow Liefde & Geluk. In juni trad hij nog op in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Kaarten voor het concert in de Ziggo Dome zijn vanaf vrijdag te koop.

  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’