Tino Martin en Gerard Joling (achtergrond).
Volledig scherm
Tino Martin en Gerard Joling (achtergrond). © YouTube Tino Martin

Tino Martin grapt over affaire met Gerard Joling: ‘Terug bij ex sinds die over is’

Volkszanger Tino Martin is terug bij zijn ex-vriendin Kimberley Kruiter. Daarmee komt een einde aan het gerucht dat hij een verhouding zou hebben met collega Gerard Joling. ,,Sinds het over is met Gerard ben ik weer terug bij haar’’, grapte de Zij weet het-zanger vanavond in RTL Boulevard.

De twee zangers ontmoetten elkaar vandaag om te vieren dat ze een gouden plaat in de wacht hebben gesleept voor hun duet Laat me leven. Toen Gerard grappend op de billen van Tino sloeg en hem er een compliment over gaf, vroeg verslaggever Lex Uiting naar de geruchten over een romance tussen de twee.

Die zijn compleet onwaar, verzekerden ze, maar ze konden er wel om lachen. Gerard zou best een relatie met Tino willen, maar zei te beseffen dat dit gezien diens knappe vriendin niet zal gebeuren. Daarop bevestigde Tino dat hij terug is bij Kimberley. ,,Het gaat weer goed. We zijn langzamerhand de draad weer aan het oppakken.’’

Lees door onder de foto.

Stress en spanningen

Eerder werd al bekend dat Tino en Kimberley weer aan het daten waren. Hun relatie kwam afgelopen zomer na drie jaar ten einde. Ze waren uit elkaar gegroeid, zei Tino toen.

,,We leefden ieder ons eigen leven. Kimberley met haar horecabedrijf Tante Roosje in Amsterdam en ik dus met mijn carrière. Dat bracht zo veel stress en spanningen met zich mee dat het op een gegeven moment te veel botste. Kort door de bocht gezegd: we konden op het laatst niet meer met, maar ook niet zonder elkaar. Alle twee zijn we er kapot van, maar het is beter zo’’, aldus Tino.

Het gaat bijzonder goed met de carrière van de zanger, die vandaag ook al in het nieuws kwam omdat zijn nieuwe single op nummer één staat in de lijst met meest gedownloade nummers van Nederland.

Tino Martin en Kimberley.
Volledig scherm
Tino Martin en Kimberley. © Brunopress/EM-Press